Ganoderma hatása a vércukorszintre!

Az elsavasodás hatása a vércukorszintre!

A savterhelés több oldalról is hozzájárul a cukorbetegség kialakulásához:

- a savterhelés roncsolja a hasnyálmirigy inzulintermelő sejtjeit, így azok a szükségesnél kevesebb inzulint termelnek

- a hasnyálmirigy az egyik legnagyobb bázis termelő szervünk, miután folyamatos túlzott mennyiségeket kell termelnie, egy idő után kimerül

- a savterhelés hatására folyamatosan pusztul és így csökken az inzulin érzékelő receptorok mennyisége

A ganoderma gyógygomba Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján csökkenti a vércukorszintet, visszaállítja a hasnyálmirigy működését.

"A cukorbetegséget a hasnyálmirigy elégtelen inzulinkiválasztása okozza. Jelenleg az orvostudomány egyetlen kezelésként az inzulin-pótlást alkalmazza.

Bár az inzulin csökkenti a vércukorszintet, a tünetek nagyon hamar újra jelentkeznek, továbbá a kortizon hormoninjekcióhoz hasonlóan több mellékhatás is jelentkezhet. A kívülről beadott inzulin nem képes helyreállítani a hasnyálmirigy működését, és a szerv degenerációját is gyorsítja.

A Kinki Egyetem Orvostudományi Kutatóintézete évekig tartó kísérletek során megállapította, hogy a ganoderma gyógygombának ugyanolyan hatása van, mint az inzulinnak. Ennek megfelelően a ganoderma gyógygomba fogyasztása a hasnyálmirigy működésének helyreállítása révén mellékhatás-mentesen enyhítheti az inzulinhiány tüneteit."